54.005 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.005 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
54.005 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Nu het beter gaat met de economie is er weer financiële ruimte voor verbouwingen. Ook jij zit vast weleens op de bank te dromen over een nieuwe badkamer of een ruimere zolder. Of misschien wil je juist verhuizen en is de vraag: Hoe kun je je huidige huis zo goed mogelijk verkopen? Hoe dan ook, als je gaat verbouwen, dan maak je het niet alleen een fijner huis, je creëert ook meer waarde.

Is het meer waarde of meerwaarde?

Beiden termen dekken de lading. Als je gaat verbouwen, creëer je meer woonplezier. Je haalt er voor je gevoel meer waarde uit. Maar een verbouwing kan je huis ook in financieel opzicht meer waard maken. Daarom kan het slim zijn om, als je je huis goed wilt verkopen, meerwaarde in prijs te creëren door te verbouwen. Waar doe je goed aan?

Verbouwen om de waarde te verhogen

Wil jij je huis verkopen? Dan kan het zeker de moeite waard zijn om eerst te kijken of je je huis aantrekkelijker kunt maken. Het belangrijkste is dat je huis er verzorgd en fris uit ziet. Een likje verf en goed opruimen kan al heel veel doen. Maar een verbouwing kan ook een optie zijn. Meer ruimte qua oppervlakte maakt je huis veelal meer waard, denk bijvoorbeeld aan een dakkapel of uitbouw. Maar ook isoleren kan de moeite waard zijn omdat het stookkosten scheelt. Het is wel slim om van te voren te berekenen of het de investering waard is. Vind je het zelf lastig in te schatten, overleg dan met een makelaar. Die weet ongetwijfeld hoe de markt is.

Verbouwen voor meer woonplezier

Ben je van plan om nog járen in je huis te blijven wonen, dan wil je daar natuurlijk zo prettig mogelijk in leven. Met een droomkeuken, een open haard of die grote openslaande deuren die je al zo lang wilde, verhoog je jouw woonplezier enorm. Kun je het financieel aan, doe het dan gewoon! Het maakt jouw huis zo veel meer waard. 

Veel voorkomende verbouwingen

Keuken verbouwen

Verbouwingen heb je in alle soorten en maten. Er is zoveel mogelijk:

  • Het verruimen van je woning met een aanbouw of serre
  • De keuken verbouwen
  • Een dakkapel of dakramen plaatsen
  • Nieuwe vloeren leggen
  • Een open haard plaatsen
  • De badkamer vernieuwen
  • Je huis isoleren
    (lees ook "Warm huis met isolatie")
  • Een nieuwe cv ketel aanschaffen
  • De muren stucen
  • De binnen- en buitenboel schilderen
  • Je tuin bij je huis betrekken

Ook onze service is het meer dan waard!

Een verbouwing brengt vaak het nodige aan bouwafval met zich mee. Van kleine tot grote verbouwingen, Bouwbakkie zorgt dat jouw bouwrommel weer netjes afgevoerd wordt. Want ja, ook onze service is het meer dan waard! 

Lees meer artikelen

Iedereen heeft wel klusjes in huis die blijven liggen. Nu het nieuwe jaar in zicht is, is het tijd voor goede voornemens! Hoe zorg jij dat van uitstel geen afstel komt? We geven je 5 handige tips om de handen uit de mouwen te steken.

  4 dec 2017

Met dit gure koude weer zie je de condens bij veel huizen alweer uit het rookgaskanaal komen. Vaak meer dan nodig. Wij van Bouwbakkie vertellen je graag wat de voordelen zijn van het isoleren van je huis.

 27 okt 2017

Reviews

10
Inge v. d. H. 27 maart 2024, Joure Goede communicatie en goede service
10
Mireille d. B. 27 maart 2024, Tilburg klantvriendelijkheid en snel geleverd vriendelijke chauffeur
8
Judy A. L. 27 maart 2024, Andelst Snelle levering
9.3

54.005 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank